Vi bjuder idag på ett extrainsatt podcast-avsnitt. Detta, eftersom vi önskar uppmärksamma ett boksläpp som vi hade i måndags (14/8). Då gjordes nämligen vår senast ljudbok ”Ett stressfritt liv” tillgänglig på marknaden.

I denna extra-podd blir vi båda intervjuade av Malmöprofilen Helene Colak.

Vi samtalar en stund kring bokens innehåll och upplägg, men också en del kring hur unik själva produktionen är. Vanligtvis produceras ljudböcker genom att en uppläsare läser innantill ur ett skrivit manus. Den här boken har dock inget manus alls. Den är istället produkten av ett samtal mellan oss, kring ämnet stress – som en guidning till välmående. Framöver kommer boken att ges ut i textformat, som en ”vanlig” bok. En omvänd process, alltså.

Ljudboken har undertiteln ”– Din guide till ett liv utan stress, press och oro.” och går nu att lyssna på, på Storytel. Om du hellre önskar att ladda hem boken, ligger den ute på bl.a Bokus och Adlibris (och på en hel del bibliotek, minsann).

Inom kort kommer ljudboken att släppas även i andra webbutiker, men också att kunna streamas på Nextory och BookBeat. Givetvis kommer den också att kunna införskaffas på www.tomasochdennis.se.
Ljudboken är utgiven på ett nystartat förlag, Tomas & Dennis Publishing, och är den första i en serie med namnet ”Bli den bästa versionen av dig själv, i alla lägen”.
Vi hoppas att ni gillar boken, och att ni hjälper oss att sprida den i era nätverk.
Mejla gärna er respons till info@tomasochdennis.se.
På måndag återkommer vi som vanligt…med en ny podcast…och ett nytt ämne.
Yeah.

In och lyssna…

…via Podcaster, eller…

– via iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/tomas-och-dennis-podcast/id1055134052?mt=2

– via Acast: https://www.acast.com/tomasochdennis

– via webben: http://tod.sowh.se/podcast/