Veckans podcast (#125) har vi döpt till ”Ingen gräns för social kompetens”
Att ha social kompetens blir viktigare och viktigare i alla sammanhang. Och tittar man på hur många böcker och listor som finns internet på hur du ska agera i alla situationer, så är det mycket vi måste tänka på.

Vi måste vara socialt kompetenta i alla situationer med alla människor vi träffar men agera annorlunda och agera rätt beroende på var vi är och med vem vi är.
Förväntningarna är många så det gäller att vi verkligen läser på, övar och lär oss allt vi kan om vi ska kunna vara alla till lags.

Men … i podcast nr 125 ifrågasätter vi alla böcker tips och råd då vi faktiskt har en helt annan (kanske inte oväntat) syn på varifrån villkorslös social kompetens egentligen kommer.

In och lyssna…

…via Podcaster, eller…

– via iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/tomas-och-dennis-podcast/id1055134052?mt=2

– via Acast: https://www.acast.com/tomasochdennis

– via webben: http://tod.sowh.se/podcast/

Ny, banbrytande ljudbok, ute nu, på Storytel:

Har du lyssnat på våra tidigare ljudböcker?

Ladda ner dem här

Du har väl inte missat denna, på Storytel:

Mer intresserad av video-utbildning?

*Ett stressfritt liv*
Denna kurs ger dig en chans att leva ett liv med långt mindre stress än vad du kanske upplever i ditt liv just nu. Detta, helt oberoende av vilken omständighet eller situation du befinner dig i. Kursen ökar din medvetenhet kring hur vi människor fungerar psykologiskt, och du får lära dig ett helt nytt sätt att förstå och ”hantera” stress, något som varken kräver specifika tekniker eller avancerade metoder.
Mer info här
Missa inte vårt diskussions-forum på Facebook:

– Tomas och Dennis podcast – efter-tankar

”Efter-tankar” är ett forum på Facebook där alla lyssnare kan dela med sig av sina funderingar kring våra podcast-program.

Vi får nämligen alltid ta emot mängder av härliga kommentarer och intressanta frågor efter varje avsnitt – via mejl eller messenger – men vill nu samla alla efter-tankar på ett och samma ställe.

På denna sida lägger vi alltså upp allt som har med vårt podcast-program att göra.

Välkommen att dela med dig av dina insikter och efter-tankar kring vår podd och ”De tre principerna”.

Vi svarar på frågor och kommentarer, i den mån vi har möjlighet.

Länk: www.facebook.com/tomasochdennis