Veckans rubrik i ”Tomas och Dennis podcast” (#127) har vi döpt till ”Bron till attraktion”.

Vi känner båda stor tacksamhet för alla dessa mejl med underbara kommentarer och förslag på ämnen att ta upp i vår podd, som vi får varje vecka till redaktionen, från våra härliga lyssnare.

För en kort tid sedan kunde vi läsa följande rader från Annica:

Hej Tomas och Dennis.

Jag vill verkligen tacka er för en otroligt inspirerande och tilltalande podd. Jag lär mig så mycket om mig själv och om livet av er. Det var fantastiskt befriande när jag förstod att jag inte längre behövde göra något åt mina tankar. Att jag bara kunde låta allting sköta sig självt. Jag har tidigare jobbat mycket med att försöka förändra tanken och vända den till något positivt. Sååå skönt att slippa hålla på med detta framöver. Tack.

Jag skulle gärna vilja höra er diskutera ett ämne, som jag dock inte förstår mig på. Det handlar om ”Attraktion”. Alltså varför uppstår attraktion?

Allt som oftast verkar det ju finnas ett mönster i de personer man attraheras till. Varför är det så? Kan man förändra detta och välja kärleksrelationer man skulle vilja ha? Uppstår attraktion ifrån tanken?

Jag blir helt förvirrad. Men, det hade varit superintressant att lyssna till hur ni ser på saken, om ni tar upp detta ämne i podden.

Stort tack för vilka ni är och det ni bidrar med till mig och till många andra.

Mvh, Annica.

Och … såklart går vi Annica till mötes.

– Men, Annica … attraktion uppstår inte av det man tänker. Attraktion går att finna och uppleva, just när tankarna skingras.

In och lyssna…

…via Podcaster, eller…

– via iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/tomas-och-dennis-podcast/id1055134052?mt=2

– via Acast: https://www.acast.com/tomasochdennis

– via webben: http://tod.sowh.se/podcast/

Ny, banbrytande ljudbok, ute nu, på Storytel:

Har du lyssnat på våra tidigare ljudböcker?

Ladda ner dem här

Du har väl inte missat denna, på Storytel:

Mer intresserad av video-utbildning?

*Ett stressfritt liv*
Denna kurs ger dig en chans att leva ett liv med långt mindre stress än vad du kanske upplever i ditt liv just nu. Detta, helt oberoende av vilken omständighet eller situation du befinner dig i. Kursen ökar din medvetenhet kring hur vi människor fungerar psykologiskt, och du får lära dig ett helt nytt sätt att förstå och ”hantera” stress, något som varken kräver specifika tekniker eller avancerade metoder.
Mer info här
Missa inte vårt diskussions-forum på Facebook:

– Tomas och Dennis podcast – efter-tankar

”Efter-tankar” är ett forum på Facebook där alla lyssnare kan dela med sig av sina funderingar kring våra podcast-program.

Vi får nämligen alltid ta emot mängder av härliga kommentarer och intressanta frågor efter varje avsnitt – via mejl eller messenger – men vill nu samla alla efter-tankar på ett och samma ställe.

På denna sida lägger vi alltså upp allt som har med vårt podcast-program att göra.

Välkommen att dela med dig av dina insikter och efter-tankar kring vår podd och ”De tre principerna”.

Vi svarar på frågor och kommentarer, i den mån vi har möjlighet.

Länk: www.facebook.com/tomasochdennis