Våra böcker, är en perfekt gåva till dig själv eller till någon annan du bryr dig om

Ett stressfritt liv

De flesta människor är helt övertygade om att de är dömda att leva ett liv fyllt av stress, press och oro. Stress sägs vara en naturlig del av vardagen. Det handlar bara om att ”minimera skadorna”.

Men behöver det verkligen vara så? Nej, absolut inte menar Tomas och Dennis, som ger lyssnaren hopp om ett liv i harmoni, trots alla krav från omvärlden.

99:-

Ladda ner direkt efter köp.

På väg att skiljas? Lyssna på detta först.

Den här boken vänder sig till dig som är på väg att skiljas. Antingen är det du eller din partner som tagit beslutet, eller så har ni gjort det tillsammans.

Men ta en paus från de tankarna och ge den här boken en chans, för möjligheten finns att du får nya insikter om hur ni kan rädda ert förhållande.

99:-

Ladda ner direkt efter köp.

Tänk om du stressar i onödan

Det är fullt möjligt att behålla lugnet även när det stormar som mest runt omkring oss. När vi förstår hur vi verkligen fungerar kan vi faktiskt ha ett lugn i kropp och knopp oavsett situationen för stunden.

250:-

inklusive signatur, moms och frakt.

Bara en tanke

Du befinner dig alltid endast en tanke ifrån glädje, ro och harmoni. Nästa tanke kan var den som gör dig sagolikt lycklig.

 

350:-

inklusive signatur, moms och frakt.

Livet inifrån och ut

Tänk om din upplevelse av livet kan förbättras avsevärt?

Det är precis vad Michael Neill’s bok handlar om; att få den absolut bästa upplevelsen av livet oavsett vilka utmaningar, situationer eller omständigheter som vi ställs inför.

350:-

inklusive signatur, moms och frakt.

Paketerbjudande

Få det bästa av både Tomas och Dennis i ett rabatterat paket.

499:-

inklusive signatur, moms och frakt.