Vilka är Tomas och Dennis?

Tomas och Dennis är framstående författare, föreläsare och coacher. Tillsammans har de bestämt sig för att sprida de nyupptäckta principer som på senare tid, utvecklat ett stort antal företag, organisationer och privatpersoner.

Tomas Lydahl

Tomas Lydahl är författare, föreläsare och coach. 1986 flyttade han till Los Angeles och skapade sig en framgångsrik karriär inom hotellbranschen. Under sina 18 år med Marriott Hotels klättrade han på karriärstegen, från kypare till restaurangchef, via event-chef och Director of food & beverage, till Director of Sales.

2013 fick Tomas möjligheten att jobba som vd för Key Solutions AB, där han förmedlade de tre principerna till medarbetarna. Efter 9 månader tilldelades företaget priset som ”Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats” enligt Världsorganisationen ”Great Place to Work”.

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg är en prisbelönt föreläsare, författare, coach, influencer och musiker/artist. Han har blivit utsedd till “Årets föreläsare” [2015] och arbetar bl.a. som en av huvudlärarna på ICA-skolan. Dennis coachar och utbildar regelbundet, och bland hans kunder återfinns såväl kända artister och idrottsmän, som entreprenören och företagsledare. Nyligen var han nominerad till Storytel Awards för boken “Jag dog och fick liv igen” (Ehrlin Publishing).

Dennis ambition är att bistå människor som kört fast – hemma eller på jobbet – så att de kan komma vidare och uppleva större framgång, glädje och välmående framöver. Dennis har givit ut 10 böcker varav den banbrytande “Bara en tanke: – Din guide till villkorslöst välmående”, är den mest kända (Soderpalm Publishing).