Livspusslet

Varmt välkommen

Bli den bästa versionen av dig själv.
Hur kan man bli den bästa versionen av sig själv?

Denna utbildning kommer att ta dig på en resa i en helt annan riktning än något annat program inom området personlig utveckling. Trots att det är en resa, behöver du ingen packning, utan endast ett öppet sinne och en nyfikenhet att lyssna på det vi har att förmedla.

Under de 12 veckor vi har framför oss kommer vi att berätta hur du kan vara den bästa versionen av dig själv, i alla lägen. Vi kommer dock inte be dig att skaffa några nya vanor, eller använda några tekniker eller metoder. Allt du behöver finns nämligen redan inom dig. Det enda du behöver göra är att hänga med på den här resan och vara noga med att reflektera över vad vi säger varje vecka.

Tidigare deltagare i våra program, har upptäckt att de blivit mer produktiva och effektiva på jobbet. Vidare har de fått bättre självförtroende, blivit mer kreativa och bättre problemlösare. De har också sett flera förbättringar i sina privatliv.

Framför oss har vi nu ett smörgåsbord av ämnen som vi kommer beröra. Allt från kommunikation och relationer, till arbetsrelaterad stress och utbrändhet.

Du kommer att upptäcka att vi upprepar oss då och då, men med detta finns ett genomtänkt syfte. Vissa saker behöver nämligen upprepas för att kunna sjunka in. Ibland en gång, ibland flera. Så, när du stöter på en upprepning, fundera över om det finns ännu någon aspekt i det som sägs som nu betyder något annat. Något större.

Den 6 september 2015 startade vi podcasten ”Tänk om vi hade vetat det här tidigare” och varje vecka sedan dess, har vi släppt ett nytt program. Idag har vi tusentals lyssnare varje vecka. Du finner alla våra avsnitt på vår hemsida www.tomasochdennis.se under fliken Podcast.

Vi har här valt ut ett antal avsnitt som du kommer få ta del av under utbildningens gång som vi tycker är särskilt viktiga. Det första avsnittet får du lyssna på redan första veckan. Dessutom får du också chansen att lära känna oss lite bättre.

I vår introduktionsvideo hälsas du välkommen av Alexandra som är en av våra coacher. Alexandra kommer att följa med dig genom utbildningen i varje lektion.

Vi känner oss väldigt tacksamma över att du deltar i det här programmet och ser verkligen fram emot dina synpunkter på utbildningen, när du är klar.

Vänliga hälsningar,
Tomas & Dennis