Tomas & Dennis diplomerade 3p-coacher

Coacher som gör skillnad på djupet

Nedan presenterar vi de 3P-coacher som vi utbildat de senaste åren, och som vi verkligen kan rekommendera. De har allesammans sitt eget unika sätt att guida sina klienter till balans, harmoni och välmående. Scrolla ner, bekanta dig med dem, och ta kontakt med den coach som faller dig bäst i smaken.

Vad gör en 3p-coach?

En 3P-coach är en coach som guidar till insikter som förändrar livet, på djupet.

Coachen tar sin utgångspunkt i de tre principerna livskraften, medvetandet och tanken – för att förklara hur alla upplevelser, skapas psykologiskt i sinnet. Principerna får oss att förstå att all psykologisk stress [läs: psykisk ohälsa] beror på ett oskyldigt missförstånd kring vad en upplevelse egentligen är.Vi människor har nämligen fått för oss att världen skapas från utsidan och in, dvs. att omständigheterna runtomkring skapar själva upplevelsen:

– Känslan som känns i min kropp, kommer från situationen.

Det principerna emellertid visar är att världen skapas från insidan och ut. Tanken skapar alltså upplevelsen – inte tvärtom:

– Känslan som känns i min kropp kommer från tanken. Inte från situationen i sig. Det enda som krävs för att känna en annan känsla, är en ny tanke. Och tanken är just ingenting annat än en tanke. Bara en tanke.

Det är såklart en enorm skillnad att tro, att obehaget som känns, kommer från något verkligt verkligt, än att veta om att den enda källan till obehag är något så futtigt som en tanke. Hur verklig den tanken än må verka vara.

Diplomerade 3p-coacher

 

Ann-Marie Hansson

Ann-Marie Hansson

Kommun: Hässleholm
Webb: www.act2flow.se
E-post: ann-marie.hansson@act2flow.se
Presentation: 3p-coach med humor och hjärta i framgång och motgång.

De flesta personer jag träffar har en sak gemensamt och det är att hitta sätt att hantera känslor och tankar, få sinnesfrid och välmående. Jag vet att jag kan peka dig i rätt riktning för detta för du har det inom dig och behöver endast stöttning att hitta tillbaka till det. Jag kan garantera dig resultat om du är nyfiken.

Niklas Ölmestrand

Niklas Ölmestrand

Kommun: Uppsala
Webb: www.3p-uppsala.se
E-post: niklas@3p-uppsala.se
Presentation:
För mig är ditt välmående min högsta prioritet. Innan jag gick utbildning hos Tomas och Dennis var jag en sökare. Sökaren efter de bästa metoderna för att finna lycka i livet. Både inom det yrkesmässiga och med min familj.

13 år efter att jag förlorade min bror i cancer har jag nu hittat svaret. Nu vet jag att lyckan inte finns i några metoder och platser, jag vet att den finns på det sista stället vi människor letar. Jag vill peka dig i den riktningen där du själv kan få insikter som jag fått.

 

Nina Koivumäki

Nina Koivumäki

Kommun: Höganäs
Webb: www.ombalans.se
E-post: info@ombalans.se
Presentation: Mina ledord är frihet, glädje och hopp. Mitt hjärta brinner för att varje människa ska se sin egen styrka och kraft och storheten vi alla besitter.

Efter utbrändhet, stress och värkproblem har jag valt att fokusera på bättre hälsa och utveckling i alla aspekter och arbeta med att hjälpa andra minska stress, finna sin livskraft och öka glädjen, både i privatlivet och på arbetsplatsen.

Malin Olrud

Malin Olrud

Kommun: Höllviken
Webb: www.malinolrud.se
E-post: info@malinolrud.se

Presentation: Jag är en mångsysslande entreprenör. Viktiga ord för mig – glädje, balans och variation!

Trots att vi lever i ett stressigt samhälle, har jag hittat min balans i livet.

När du blir den bästa versionen av dig själv inser du att all harmoni och ro redan finns inom dig!