Videoutbildningar

Ett stressfritt liv – 8 veckor                                                       
Låt dig inte luras av rubriken. Det här 8 veckors-programmet hade lika gärna kunnat heta ”Ett problemfritt liv” eftersom det handlar om att förstå varifrån allt som kan stressa dig egentligen kommer. ”. 

Denna kurs ger dig en chans att leva ett liv med långt mindre stress än vad du kanske upplever i ditt liv just nu. Detta, helt oberoende av vilken omständighet eller situation du befinner dig i. Kursen ökar din medvetenhet kring hur vi människor fungerar psykologiskt, och du får lära dig ett helt nytt sätt att förstå och ”hantera” stress, något som varken kräver specifika tekniker eller avancerade metoder.

4995:- (sju ljudböcker ingår dessutom i priset).

Bli den bästa versionen av dig själv – 12 veckor                   

Vi lever alla med önskan om att alltid agera på bästa sätt i livet. Utmaningen är dock att göra det när omständigheterna inte är de bästa.

Detta 12 veckors-program hjälper dig att vara den bästa versionen av dig själv, i alla sammanhang, helt oberoende av vem du är, eller vad du sysslar med.

När vi människot väl förstår hur vi fungerar mentalt, upplever vi ett tillstånd av flow och hamnar allt oftare i den s.k. Zonen där vi mår som bäst och presterar på toppen av vår förmåga.

4995:- (två ljudböcker ingår dessutom i priset).